Panstvu nabízíme...

Letní novinky & menu:

  • výtečný kerkonošský kyselo z chlebovýho kvásku, s houbama a bandorama,

  • červená řepa nakládaná v medu se zázvorem, s kozím sejrem, rukolou a vořechovym chlebem

  • domácí karbanátky z lososa, s bazalkou, koprovym dipem a zelnym salátkem
  • špecle s bazalkovym pestem, cuketou, ovčím sejrem a plátkama křupavejch mandlí

  • grilovanou klobásu vod řezníka Novotnýho z Temnýho dolu a k tomu vořechovej chleba ze Studence

  • bandory se šlupkou a tvarohem,

  • grilovaný vepřový koleno,

  • krůtí řízek se zelným salátkem,

  • pro malý kverulanty uděláme čerstvý lívance se sladkym tvarohem a borůvkama z Medvědína,

  • točený Trutnovský pívo Krakonoššťopičku hruškovice s kouskem hrušky na lepší trávení

 

Na vobjednávku den předem připravíme:

  • tatarák z hovězí svíčkový naservírovanej s topinkama na sucho

 

Pro skupiny objednaný dopředu připravíme:

  • Čerstvej pstruh z rybí farmy ze Sytový, grilovanej na čerstvým rozmarýnu, servírovanej s porcí pečenejch brambor

  • Steak z lososa grilovanej se zeleninou a podávanej s pečenejma bramborama

  • Grilovaný vepřový kolínko, naservírovaný s hořčicí, křenem a chlebem

  • Biftek z hovězí svíčkový z mladýho bejčka, podávanej s brusinkovou omáčkou, grilovanou zeleninou a pečenejma bandorama ve šlupce s tvarohem

  • Následující jídla pečem, vaříme nebo nakládáme přes noc – minimálně 10 porcí
    Vepřová krkovice pečená vcelku na černym pivu s hořčicí, s pečenejma bandorama ve šlupce s tvarohem
    Pečený vepřový žebra, naservírovaný s výpekem a chlebem
    Kančí gulášek s brusinkama a chlebem
    Kuřecí paličky pečený na medu se zázvorem

  • Nebo si dejte to samý pro všechny
    Medvědínskej mixgrill
    Na pekáčku podávaná vepřová panenka špikovaná chilli papričkou, steak z roštěný na jalovci a grilovaný krůtí prsíčko ve slanině, s grilovanýma žampionama, cuketou a mrkví, k tomu smetanový bandory

    Špindlerovskej mixgrill 
    Na pekáčku podávanej steak z hovězí roštěný na pepři, vepřová krkovička na černym pivu a krůtí prsíčko na bylinkách, podávaný se smetanovou pepřovou omáčkou, s grilovanejma žampionama a bandorama ve šlupce s tvarohem

  • Deserty na objednání dopředu
    Čokoládovej dortík z poctivý čokolády, podávanej s poctivou šlehačkou
    Tvarohovej dort, pod horama známej jako "cheesecake",  podávanej s poctivou šlehačkou

    Přijďte pobejt!

 

 

http://www.bakchus.czhttp://www.hotelerika.czhttp://www.spindleruv-mlyn.com/cz/hotel-erika-spindleruv-mlyn-78.html