Panstvo najde v nabídce...

  • Jemná paštika s brusinkama od pana Novotnýho, řezníka z Temnýho Dolu, s rukolou

  • Vyhlášený Kerkonošský kyselo vařený poctivě z chlebovýho kvásku, s houbama, bandorama, vejcetem a krajícem vořechovýho chleba

  • Škvarky v sádle od pana Novotnýho, řezníka z Temnýho Dolu, s chlebem

  • Losos zapečenej v brambůrkách se smetanou a Parmezánem

  • Steak z krkovice naloženej v marinádě z kari, sezamu a římskýho kmínu, podávanej s chlebem

  • Poctivej domácí burgr z hovězího striploin řezu, s rajčatama, polníčkem, cibulí a bylinkovym máslem, podávanej s bandorama pečenejma ve slupce

  • Špecle s uzeným masem, vopečenou cibulí a tvarohem

  • 700g Vepřový kolínko, grilovaný s kostí naservírovaný s hořčicí, křenem a chlebem 

  • Grilovaná klobása od řezníka Novotnýho z Temnýho Dolu servírovaná s chlebem, hořčicí a křenem

  • Raclette - tradiční selský jídlo Původem ze Švýcarska, kde se stalo už v 19. století součástí každýho setkání pastýřů.
    Základem je kus speciálního, tučnýho, kořeněnýho sejra, kterej se nechá pomalu roztavit
    a potom se podává s opečenejma bandorama. Stačí jenom posolit

  • Šťopičku Hruškovice na slehnutí

  • Točenej Krakonoš z Trutnova a Medvěd z Vrchlabí

 

Na vobjednávku předem připravíme:

  • tatarák z hovězí svíčkový naservírovanej s topinkama na sucho

 
Přijďte pobejt!

 

 

http://www.bakchus.czhttp://www.hotelerika.czhttp://www.spindleruv-mlyn.com/cz/hotel-erika-spindleruv-mlyn-78.html