Panstvu nabízíme...

Každej den máme navařený:

  • výtečný kerkonošský kyselo z chlebovýho kvásku, s houbama a bandorama,
  • domácí burgr s rajčatama, polníčkem a bylinkovym máslem
  • špecle s uzenym, cibulí a tvarohem,
  • grilovanou klobásu vod řezníka Novotnýho z Temnýho dolu a k tomu vořechovej chleba ze Studence
  • bandory se šlupkou a tvarohem,
  • grilovaný vepřový koleno,
  • krůtí prsa grilovaný s bylinama od báby Kracíkový,
  • steak z vepřový krkovice grilovaný na chilli papričkách
  • pro malý kverulanty uděláme čerstvý lívance z domácího těsta a s borůvkama z Medvědína,
  • točený Trutnovský pívo Krakonoš a šťopičku hruškovice s kouskem hrušky na lepší trávení

Na vobjednávku den předem připravíme:

  • tatarák z hovězí svíčkový naservírovanej s topinkama na sucho

 

Pro skupiny víc jak 10ti lidí připravíme:

  • přes noc pečená krkovice na rozmarýnu a černym pivě
  • čerstvýho lososa pečenýho s česnekovym špenátem, podávanej s rozmarýnovejma bandorama
  • pečená kejta s čerstvým křenem a dobrym chlebem z Vysokýho nad Jizerou





Přijďte pobejt!

 

http://www.bakchus.czhttp://www.hotelerika.czhttp://www.spindleruv-mlyn.com/cz/hotel-erika-spindleruv-mlyn-78.html